Proeven en lid worden

Je begint bij Sonare altijd als aspirant-lid. Na drie bijgewoonde avonden bieden we als het past het lidmaatschap aan. Je hebt dus volop de tijd om te proeven of de vrouwen, de sfeer en het programma je aanspreken en ontdekt ongetwijfeld hoe jij kunt bijdragen aan ons netwerk. Om te beginnen natuurlijk door gewoon (aanwezig) te zijn, zo vaak als je kunt. Later, bijvoorbeeld door jezelf eens te presenteren, je ideeën te delen of een bijdrage te leveren aan de organisatie van bijeenkomsten of bestuurszaken. Bij Sonare regelen we alles zelf, met elkaar. Dat verbindt ons nog meer en houdt de kosten laag.

 

Hoe verlopen de bijeenkomsten?

De avondbijeenkomsten zijn afwisselend op dinsdag, woensdag en donderdag. In grote lijnen zit de avond er als volgt uit. We starten om 18.00 uur met de inloop. Om 18.30 uur gaan we aan tafel en om 20.00 uur starten we met het inhoudelijke programma van die avond. Dat ronden we om 22.00 ronden af zodat er nog voldoende tijd overblijft om na te praten en te netwerken. In de agenda vind je bij iedere bijeenkomst het exacte programma.

De ontbijtsessies zijn van 07.30 tot 9.30 uur.

 

Wat kost het?

Het aspirantlidmaatschap kost € 50,00.

Daarvoor ben je welkom bij drie netwerkavonden binnen zes maanden en bij de ontbijtbijeenkomsten.

 

Het lidmaatschap kost € 150,00 per jaar. Daarvoor ben je welkom bij tien netwerkavonden, de ontbijtsessies en heb je toegang tot het gesloten deel van onze website waar je alle informatie vindt over onze leden.

 

Daarnaast betaal je per bijeenkomst een bijdrage voor eten, drinken en programma.

€ 30,00 voor een avondbijeenkomsten

€ 10,00 voor een ontbijtsessie

 

We kijken uit naar je komst en zien je aanmelding met plezier tegemoet. Je kunt je hier inschrijven.

 

Graag tot ziens bij Sonare.

Puur, open en nieuwsgierig

^ Naar boven