Agenda

Bijeenkomst Maart: Social Selling met Linkedin door Marguerite van der Ven van Online Business Works

14 maart 2017


Social media en online marketing hebben de laatste jaren een vlucht genomen. De social media biedt extra communicatie kanalen waar elk bedrijf zijn voordeel mee kan behalen. Om je zichtbaarheid te vergroten, je netwerk uit te breiden om zo uiteindelijk meer omzet te genereren. Niet ingewikkeld, ook niet tijdrovend, maar wel even weten waar je moet beginnen. En hoe je dit goed uit kunt bouwen.

Marguerite van der Ven van Online Bussiness Works helpt ondernemers en betrokken werknemers met social media te starten én blijvend actief te zijn. Vanavond neemt ze ons mee in de wereld van Linkedin en ligt ze alvast een tipje op over social selling.

Welkom bij Sonare!

Ben je op zoek naar een warm, inspirerend, persoonlijk èn zakelijk netwerk, waarin je de mogelijkheid hebt jezelf te ontplooien en te fungeren als sparringpartner voor andere vrouwen? Dan ben je bij Sonare aan het juiste adres!

 

We zijn een professioneel netwerk voor werkende vrouwen (vanaf HBO-niveau) in de regio Eindhoven / Helmond. Ons netwerk bestaat uit een goede mix van zelfstandige ondernemers en vrouwen in loondienst. Onze leden vertegenwoordigen veel verschillende beroepsvelden.

 

We komen regelmatig samen en hebben elke keer een ander thema of onderwerp. Behalve inspirende contacten ga je naar huis met nieuwe inzichten en energie. Voor meer informatie over de onderwerpen die afgelopen tijd aan bod zijn geweest, zie " Activiteiten/Agenda".

 

Josien van den Broek Claudia van Grinsven Helen Stadler .....
Secretaris Penningmeester Voorzitter  Bestuurslid

 

^ Naar boven