Agenda

Open avond - Cirkel van overvloed

17 november 2016


Cirkel van Overvloed - OPEN AVOND met Arianne van Galen

Vanavond zet Sonare haar deuren open en is het mogelijk de sfeer van ons bijzondere vrouwennetwerk te proeven. Hiervoor hebben we de inspirerende Arianne van Galen bereid gevonden ons mee te nemen in de cirkel van overvloed. Het belooft een magische avond te worden...

Welkom bij Sonare!

Ben je op zoek naar een warm, inspirerend, persoonlijk èn zakelijk netwerk, waarin je de mogelijkheid hebt jezelf te ontplooien en te fungeren als sparringpartner voor andere vrouwen? Dan ben je bij Sonare aan het juiste adres!

 

We zijn een professioneel netwerk voor werkende vrouwen (vanaf HBO-niveau) in de regio Eindhoven / Helmond. Ons netwerk bestaat uit een goede mix van zelfstandige ondernemers en vrouwen in loondienst. Onze leden vertegenwoordigen veel verschillende beroepsvelden.

 

We komen regelmatig samen en hebben elke keer een ander thema of onderwerp. Behalve inspirende contacten ga je naar huis met nieuwe inzichten en energie. Voor meer informatie over de onderwerpen die afgelopen tijd aan bod zijn geweest, zie " Activiteiten/Agenda".

 

Josien van den Broek Claudia van Grinsven Christiane Verfuurden Helen Stadler
Secretaris Penningmeester Voorzitter Marketing & Communicatie

 

^ Naar boven