Agenda

Biijeenkomst April: Het Imagospel met Bertine Oudesluijs

20 april 2017


Bertine Oudesluijs is al bijna 10 jaar gespecialiseerd in het vertalen van het innerlijk, het uiterlijk en de context naar kleding. Zij helpt ondernemende vrouwen die moeite hebben hun leiderschap zichtbaar te maken. Ze leert hen hoe zij de beste versie van zichzelf kunnen neerzetten door precies die kleding te kiezen die helemaal bij hen past. Die goed staat bij hun uiterlijk, bij hun bedrijf en bij wie ze zijn. Zo tonen zij het leiderschap dat nodig is om hun bedrijf te profileren en worden ze optimaal zichtbaar.


"Zie hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander."

Vanavond doen we dat als onze eigen Bertine ons kennis laat maken met het Imagospel. Dit spel is ontwikkeld door 2 collega’s van haar en zij heeft meegewerkt aan de speciale themaset ‘innerlijk-uiterlijk’. Het Imagospel daagt je uit om met aandacht naar elkaar te kijken. Tijdens het spelen krijg je nieuwe inzichten en word je je steeds bewuster van datgene wat je uitstraalt: jouw imago.

Welkom bij Sonare!

Ben je op zoek naar een warm, inspirerend, persoonlijk èn zakelijk netwerk, waarin je de mogelijkheid hebt jezelf te ontplooien en te fungeren als sparringpartner voor andere vrouwen? Dan ben je bij Sonare aan het juiste adres!

 

We zijn een professioneel netwerk voor werkende vrouwen (vanaf HBO-niveau) in de regio Eindhoven / Helmond. Ons netwerk bestaat uit een goede mix van zelfstandige ondernemers en vrouwen in loondienst. Onze leden vertegenwoordigen veel verschillende beroepsvelden.

 

We komen regelmatig samen en hebben elke keer een ander thema of onderwerp. Behalve inspirende contacten ga je naar huis met nieuwe inzichten en energie. Voor meer informatie over de onderwerpen die afgelopen tijd aan bod zijn geweest, zie " Activiteiten/Agenda".

 

Josien van den Broek Claudia van Grinsven Helen Stadler .....
Secretaris Penningmeester Voorzitter  Bestuurslid

 

^ Naar boven