Agenda

Bijeenkomst Oktober: Sonare's Speeddate Spektakel

25 oktober 2017


Bij Sonare ontmoeten we elkaar minimaal eens per maand. Als het even tegenzit (drukke agenda’s, wie kent het niet?) zit er echter al gauw meer tijd tussen. Dat maakt dat we niet altijd van elkaar weten wie we zijn en wat we doen. Om Sonare een echt netwerk te maken en te houden, willen we de relaties tussen onze leden een boost geven. Sonare organiseert daarom op woensdag 25 oktober 2017 het Sonare’s Speeddate Spektakel.

Wat is Sonare?

Sonare is een warm en inspirerend netwerk voor vrouwelijke professionals vanaf HBO werk- en denkniveau. Alle leden zijn zelfstandig ondernemer of hebben een uitdagende baan, en komen uit Eindhoven of omgeving. Eens in de maand komen we een avond samen en daarnaast vinden we elkaar vier keer per jaar voor het ontbijt.

 

We zien elkaar graag. We zijn nieuwsgierig naar elkaars kennis en ervaringen en delen die ruimhartig. Prikkelen, inspireren en ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. Dat is Sonare.

 

Kom gerust vrijblijvend proeven op een van onze netwerkavonden of intiemere ontbijten. Ons programma voor 2017 staat in de Agenda. Je bent van harte welkom.

 

Graag tot ziens bij Sonare.

Puur, open en nieuwsgierig

 

 

 
Helen Stadler Josien van den Broek Claudia van Grinsven Ellen Westerhout Geertje Plompen
Voorzitter Secretaris Penningmeester Bestuurslid  Bestuurslid

 

^ Naar boven