Agenda

BBQ "anders" >> Cadeautje van Sonare!

19 juni 2018

Deze keer is onze traditionele juni-BBQ een BBQ-anders. Wat is er dan zo anders?? Nou een hele boel.... Op de eerste plaats is de bijeenkomst deze keer voor leden en aspirantleden zo goed als gratis. Ja je leest het juist... Bijna noppes nada niets... Deze keer betaal je een symbolisch bedrag van 1 euro voor de hele avond lekker eten en drinken. Omdat we zo blij zijn met jullie als leden... :))

Wat is Sonare?

Sonare is een warm en inspirerend netwerk voor vrouwelijke professionals vanaf HBO werk- en denkniveau. Alle leden zijn zelfstandig ondernemer of hebben een uitdagende baan, en komen uit Eindhoven of omgeving. Eens in de maand komen we een avond samen en daarnaast vinden we elkaar vier keer per jaar voor het ontbijt.

 

We zien elkaar graag. We zijn nieuwsgierig naar elkaars kennis en ervaringen en delen die ruimhartig. Prikkelen, inspireren en ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. Dat is Sonare.

 

Kom gerust vrijblijvend proeven op een van onze netwerkavonden of intiemere ontbijten. Ons programma voor 2018 staat in de Agenda. Je bent van harte welkom.

 

Graag tot ziens bij Sonare.

Puur, open en nieuwsgierig

 

 

Helen Stadler Josien van den Broek Claudia van Grinsven Ellen Westerhout
Voorzitter Secretaris Penningmeester Bestuurslid

 

^ Naar boven