Agenda

Laatste reminder! SONARE FINALE spetterende afscheidsavond

21 november 2018


LET OP: inschrijving uiterlijk 15 november! Het tijdperk Sonare is voorbij... Na ruim 25 jaar inspiratie en netwerken voor de vrouwelijke professional laten we Sonare in haar huidige vorm los.
En dat doen we met een spetterend eindfeest op woensdag 21 november. Ben jij er nog een keer bij om met een heerlijk inspirerende avond afscheid te nemen? Tussen 17.00 en 00.00 uur zetten we de deuren voor de laatste keer open. De laatste keer netwerken, inspireren en ontmoeten. Met bekende en nieuwe gezichten. En we hebben al heel veel aanmedlingen. Super!! Ben jij er ook bij??

Wat is Sonare?

Op 21 november 2018 vieren we het afscheidsfeest van Sonare. Na ruim 25 jaar stoppen we ermee. Je bent van harte welkom. Meer informatie vind je onder de tab Afscheidsfeest.

 

Sonare is een warm en inspirerend netwerk voor vrouwelijke professionals vanaf HBO werk- en denkniveau. Alle leden zijn zelfstandig ondernemer of hebben een uitdagende baan, en komen uit Eindhoven of omgeving. Eens in de maand komen we een avond samen en daarnaast vinden we elkaar vier keer per jaar voor het ontbijt.

 

We zien elkaar graag. We zijn nieuwsgierig naar elkaars kennis en ervaringen en delen die ruimhartig. Prikkelen, inspireren en ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. Dat is Sonare.

 

Kom gerust vrijblijvend proeven op een van onze netwerkavonden of intiemere ontbijten. Ons programma voor 2018 staat in de Agenda. Je bent van harte welkom.

 

Graag tot ziens bij Sonare.

Puur, open en nieuwsgierig

 

^ Naar boven