Agenda

Nieuwjaarsborrel

18 januari 2018Onze nieuwjaarsborrel wordt traditiegetrouw vergezeld van de enveloppen. Vorige nieuwjaarsbijeenkomst hebben we onze doelen en wensen voor 2017 op papier gezet en in een envelop gesloten. Vanavond gaan we kijken hoe we er een jaar geleden tegenaan keken en wat nu de stand van zaken is. Heb je je doelen waargemaakt het afgelopen jaar?  

Wat is Sonare?

Sonare is een warm en inspirerend netwerk voor vrouwelijke professionals vanaf HBO werk- en denkniveau. Alle leden zijn zelfstandig ondernemer of hebben een uitdagende baan, en komen uit Eindhoven of omgeving. Eens in de maand komen we een avond samen en daarnaast vinden we elkaar vier keer per jaar voor het ontbijt.

 

We zien elkaar graag. We zijn nieuwsgierig naar elkaars kennis en ervaringen en delen die ruimhartig. Prikkelen, inspireren en ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. Dat is Sonare.

 

Kom gerust vrijblijvend proeven op een van onze netwerkavonden of intiemere ontbijten. Ons programma voor 2017 staat in de Agenda. Je bent van harte welkom.

 

Graag tot ziens bij Sonare.

Puur, open en nieuwsgierig

 

 

 
Helen Stadler Josien van den Broek Claudia van Grinsven Ellen Westerhout Geertje Plompen
Voorzitter Secretaris Penningmeester Bestuurslid  Bestuurslid

 

^ Naar boven