Agenda

DDW: Sonare @ Sectie C

25 oktober 2016

sectie cVanavond - tijdens de Dutch Design Week - zijn we weer te gast bij Sectie-C - waar we vorig jaar een geweldige bijeenkomst hadden.

De opzet van de avond ziet er iets anders uit dan we gewend zijn. We verzamelen om 17.45 bij de infolokatie aan de toegangspoort voor een rondleiding, een presentatie over een multi-disciplinaire dansvoorstelling en een diner in een pop up restaurant. Ook nemen we je deze avond mee in een stukje re-design Sonare en delen we onze nieuwe plannen.

Welkom bij Sonare!

Ben je op zoek naar een hartelijke, zakelijke omgeving waar jij jezelf ontplooit en tegelijkertijd fungeert als sparring partner voor andere vrouwen? Dan ben je bij Sonare aan het juiste adres!

 

We zijn een professioneel netwerk voor werkende vrouwen (met minimaal HBO-niveau) in de regio Eindhoven / Helmond. Ons netwerk bestaat uit een goede mix van zelfstandige ondernemers en vrouwen in loondienst. Onze leden vertegenwoordigen veel verschillende beroepsvelden.

 

We komen regelmatig samen en hebben elke keer een ander thema of onderwerp. Behalve inspirende contacten ga je naar huis met nieuwe inzichten en energie. Voor meer informatie over de onderwerpen die afgelopen tijd aan bod zijn geweest, zie " Activiteiten/Agenda".

 

Josien van den Broek Claudia van Grinsven Christiane Verfuurden Helen Stadler
Secretaris Penningmeester Voorzitter Marketing & Communicatie

 

^ Naar boven