Wat vind je bij Sonare?

Op 21 november 2018 vieren we het afscheidsfeest van Sonare. Na ruim 25 jaar stoppen we ermee. Je bent van harte welkom. Meer informatie vind je onder de tab Afscheidsfeest.

 

Bij Sonare vind je aandacht en inspiratie voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en heel veel ruimte voor plezier. We houden van lekker eten en drinken en combineren dat graag met interessante thema’s en sprekers. We hebben veel bijzonder talent in huis en regelmatig staat een van ons zelf voor de groep. Daarnaast organiseren we bedrijfsbezoeken en netwerkavonden. Waar het past, doen we goede zaken met elkaar.

 

Ieder jaar organiseren we tien avondbijeenkomsten met diner en een inhoudelijk programma bij verschillende (horeca)gelegenheden in en om Eindhoven. Daarnaast ontbijten we vier keer per jaar samen in een wat kleinere en intiemere setting.

 

In november is traditiegetrouw onze open avond. Dan zetten we onze deuren open en is het mogelijk de sfeer van ons bijzondere netwerk te proeven. Dit jaar is dat op dinsdag 21 november 2018.

We bereiden ons ook voor op ons 25-jarig bestaan in 2019. Dat gaan we groots vieren.

 

Voor welke bijeenkomst je ook kiest, de sfeer is altijd open en gericht op verbinding. We krijgen vaak terug dat het samenzijn als een warm bad aanvoelt. En daar zijn we blij mee. Een meer vrouwelijke dan mannelijk vorm van netwerken, wellicht. En nee, dat hoeft niet altijd lief, leuk en aardig te zijn, als het maar open en opbouwend is. Hoe vaker je komt, hoe beter je iedereen leert kennen en hoe meer je opsteekt, groeit en anderen helpt om te groeien. Dat vind je bij Sonare.

 

 

 

 De Sonare vrouw... 

 

... wil haar grenzen verleggen

 

... is warm en hartelijk

 

... geeft gevraagd en ongevraagd haar mening

 

... leert van ervaringen van anderen

 

... staat open voor nieuwe ideën

 

... staat midden in het leven

 

... is in vele opzichten ondernemend 

 

... inspireert en prikkelt

 

en... is puur, open en nieuwsgierig

^ Naar boven